Футболісти ФК «Васт» провели тренування для вихованців дитячої школи Galaxy в рамках співпраці

Громадська організація ФК «Галаксі Юнайтед» і ФК «Васт» об’єднали свої зусилля задля благої місії – розвитку дитячого футболу в Миколаєві. Першим спільним заходом було тренування молодших вихованців футбольної школи, яке провели гравці «Васту» у суботу, 2 жовтня.

Спершу професійні футболісти познайомилися з юними спортсменами, поспілкувалися та обрали гравців собі в команди. Після невеличкої розминки та тактичних настанов старших товаришів, новостворені колективи провели тренувальні ігри одна з одною. Діти уважно прислухалися до порад футболістів у процесі матчів та отримували щире задоволення від гри пліч о пліч з професійними спортсменами.

 

Футбольний клуб Galaxy розвиває футбол не лише у рамках своєї школи, а і в місті. Ми не даремно зробили програму «Футбол для всіх», не даремно їздили з тренуваннями по школам, викладаємо футбол в інтернаті, підтримуємо футзал. Ми хочемо донести до усіх, що футбол дійсно доступний кожному, що будь-яка дитина може оволодіти навичками цієї гри та досягти високого рівня, якщо буде докладати зусиль.

Співпрацю з ФК «Васт» ми організували з метою популяризації футболу в місті в цілому та розвитку наших вихованців з допомогою професійних гравців. «Васт» — достойний приклад для наслідування, адже команда за півроку досягла непоганих результатів. Діти сьогодні побачили, що у Миколаєві для футболістів є майбутнє. Ми завжди відкриті до співпраці з людьми та організаціями, які прагнуть щось робити не лише для себе, але і для загальної користі. «Васт» — це саме така організація, тому ми радо з ними об’єдналися та разом, думаю, багато чого досягнемо»,- поділилася планами голова ГО ФК «Галаксі Юнайтед» Марія Крачковська.

Більше інформації про подію на сайті Асоціації футболу миколаївської області

Share your thoughts

×